SeoFoss - Edinstven naravni izdelek, ki zagotavlja odlične rezultate

SeoFoss je dodatek h gnojevki, sestavljen iz mešanice skrbno izbranih mineralov, ki zagotavljajo odlično izmenjavo ionski delcev. Izredno fina struktura delčkov v SeoFossu zagotavlja odličen rezultat zaradi povečane absorbcijske površine delcev in izboljšuje izmenjavo ionskih delcev.

SeoFoss deluje na principu izmenjave pozitivno in negativno nabitih ionov. Ta postopek veže amonijak v gnojevko, s čimer se močno zmanjša količina njegovega hlapenja.

Veliki ionsko izmenjevalni efekt zmanjšuje neprijeten vonj gnojevke in tako zmanjšuje koncentracijo hlapnega amonijaka. SeoFoss naredi gnojevko bolj homogeno.

Zakaj uporabljati SeoFoss
Razlogov za uporabo SeoFossa je veliko. Z uporabo SeoFossa pridobite več kot 1,4 kg  skupnega dušika v gnojevki na leto pri reji živali. SeoFoss naredi gnojevko bolj homogeno in tako zagotavlja njen boljši pretok v kanalih. Močno nevtralizira smrad, saj amonijak ostane vezan v gnojevki. Manipuliranje z gnojevko je lažje kar prispeva k večjemu prihranku dela.

SeoFoss:

  • veže dušik v gnojevki in tako zagotavlja boljšo gnojilno vrednost
  • naredi gnojevko bolj homogeno in tako so poljske površine bolj enakomerno oskrbljene z gnojevko
  • zmanjša neprijetne vonjave z vezavo dušika v gnojevki. To pripomore k izboljšanju zunanjega kot notranjega bivalnega prostora za živali, kakor tudi za ljudi.
  • zagotavlja prihranek dela.

Izdelek lahko naročite preko naše spletne trgovine >>

Delite s prijatelji na: