AGRA, 56. Mednarodni kmetijsko-živilski sejem, največji in najpomembnejši tovrstni sejem v tem delu Evrope, se hitro bliža in seveda se ga bomo tradicionalno udeležili tudi mi.  

Ne bi se mogli bolj strinjati z zapisom, ki ga najdete na uradni spletni strani sejma AGRA:
»Tak je, ker mu je uspelo v sodobnost prenesti stoletja strasti do obdelave zemlje in izkušenj pridelave kakovostne hrane iz starejših na nove generacije. Tak bo tudi jutri, saj zagotavlja transfer novih poslovnih in strokovnih znanj, spoznanj in tehnologij iz mlade v zrelo generacijo pridelovalcev in predelovalcev.
Sejem AGRA 2018 bodo z obiski počastili evropski kmetijski ministri, visoki gospodarski predstavniki iz vseh kontinentov ter več kot 120.000 obiskovalcev, med katerimi izstopajo poslovneži, strokovnjaki, kmetovalci, predelovalci in najzahtevnejši potrošniki.«

Kje nas najdete?
Vabimo vas na naš razstavni prostor v halo A1, kjer vam bomo predstavili novosti na področju izdelkov za vzrejo in nego živali, seveda pa bomo z veseljem z vami poklepetali in izmenjali izkušnje. 

Kdaj se torej vidimo? 
Sejem AGRA se bo odvijal od 25. do 30. avgusta 2018 v Gornji Radgoni. Vse podrobne informacije o letošnjem dogajanju so vam na voljo na spletni strani, preverite tu >>.

Sejem Agra 2018

Delite s prijatelji na: