Srebrno priznanje Lek Veterini

Dan inovativnosti 2016: Nagrajene najboljše inovacije v Sloveniji

Vrhunski inovativni izdelki so prebojni na svetovni ravni na več gospodarskih področjih. Z veliko gotovostjo lahko rečemo, da so danes znanje, podjetnost in inovativnost ključni nosilci gospodarskega razvoja. Tega se zavedamo tudi v našem podjetju. Tako smo z motiviranostjo, vztrajnostjo, s kreativnostjo in z željo po spremembi tudi v našem podjetju Lek Veterina dosegli velik uspeh. S ponosom vam sporočamo, da smo prejeli Nacionalno srebrno priznanje GZS za inovacijo, s katero želimo prispevati k napredku in razvoju družbe ter kakovosti življenja živali kot tudi našega zdravja.

Lek Veterina že več desetletij ustvarja proizvode za živali. V tem času smo si pridobivali izkušnje s področja tehnologije, proizvodnje in prehrane živali. Z lastnimi raziskavami in razvojem smo izpopolnjevali paleto izdelkov za dobrobit zdravju živali in hkrati gospodarsko učinkovito rejo.
Razvili smo VitaCE antistress, metodo in formulo antistresne krme za živali, ki s termostabilnim vitaminom C v telesu živali prevzema številne zaščitne funkcije, pomaga pri krepitvi imunskega sistema in bistveno prispeva k blaženju negativnih učinkov stresa pri živalih (slabši apetit, slabši izkoristek krme, slabši prirast in večja smrtnost rejenih živali, valjenje jajc s tanko lupino).

                                

Pri tokratni inovaciji, ki smo jo zaščitili s patentom, smo sodelovali z univerzitetnimi centri doma in v tujini ter tako uspeli dokazati, kako pomembno je kvalitetno in skrbno pripraviti izdelek za živali, ki ga boste lahko tudi vi, rejci, kmalu ponudili svojim živalim. 

S skrbjo za zdravje in uravnoteženo prehrano živali želimo prispevati tudi k boljši kakovosti življenja in zdravja ljudi.

Delite s prijatelji na: