OmegaVit olje

  • OmegaVit olje
Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
856 015
Proizvajalec:
Lek Veterina
14.90
Brez DDV: 13.61€
Še ni ocenjeno Napišite mnenje

OmegaVit olje je poseben visokokakovosten vir esencialnih nenasičenih omega-3 in omega-6 maščobnih kislin iz olja jeter atlantske trske. Je naravni produkt oljne konsistence, ki zagotavlja bogat vir esencialnih maščobnih kislin DHA in EPA, ki podpirajo funkcijo srca in ožilja ter skrbijo pri mladičih za dober razvoj možganov in mrežnice. OmegaVit olje stimulira in aktivira celoten imunski sistem živali. Esencialne nenasičene maščobne kisline podpirajo in ohranjajo sijočo, gosto in mehko dlako ter zdravo kožo. Te maščobne kisline so naravno sestavni deli celične membrane. Pomanjkanje teh maščobnih kislin lahko vodi do različnih sprememb dlake, kot je suhost, prhljaj, izpadanje dlak ter srbenje. OmegaVit olje je specifična dopolnilna prehrana za živali in se uporablja kot podporna terapijo pri dermatoloških obolenjih, saj ima tudi določeno protivnetno delovanje.

Izdelek učinkovito zmanjšuje težave pri alergijah, kožnih izpuščajih, demodikozi, pri prekomernem izpadanju dlake ter pri seboreji. Prehransko dopolnilo je bogato tudi z vitaminom D, ki je še posebej pomemben v zimskem času in prispeva k ohranjanju zdravja kosti in zob ter optimalnemu delovanju imunskega sistema.

Navodila za uporabo:

OmegaVit olje je namenjeno vsakodnevni uporabi kot dodatek k hrani živali. Živalim do 20 kg telesne mase ponudimo 1 popolni stisk z dozirno pumpico (2,5ml). Živalim težjim od 20 kg pa 1 popolni stisk z dozirno pumpico (2,5 ml) na vsakih 15 kg telesne mase.

Shranjujte v suhem prostoru pri temperaturi do 25°C. Zaščitite pred direktno sončno svetlobo. Shranjujte izven dosega otrok. Zaščitite pred mrazom.

Sestava: olje iz jeter atlantske trske, tokoferol

Izdelek bogat z esencialnimi, nenasičenimi in nasičenimi maščobnimi kislinami vsebuje: 43,65% linolejska kislina, 0,83% gama linolejska kislina, 3,46% eikozapentaenska kislina, 3,72% dokozaheksaenska kislina, 0,33% arahidonska kislina, 4,2% miristinska kislina

Posreduj

Napišite mnenje