• Powersept Vet
Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
700 194
Proizvajalec:
Lek Veterina
16.50
Brez DDV: 13.52€
Še ni ocenjeno Napišite mnenje

Dezinfekcijsko sredstvo za živali proti bakterijam, virusom in glivicam.

Namenjeno dezinfekciji živalske kože in njihovih prebivališč.

Edinstvena formula, na kateri temelji Powersept Vet, predstavlja varnejšo alternativo razkužilom, ki so bila v uporabi do sedaj. Powersept Vet je namreč ob pravilni uporabi povsem varen in zdrav do okolja. Ni ga potrebno izpirati ali brisati, edinstvena formula pa ob pravilni uporabi uniči kar 99,99 % vseh bakterij, virusov in glivic. Poleg tega ustvari zaščitni sloj, ki preprečuje ponovno kontaminacijo.

Powersept Vet uničuje povzročitelje naslednjih nevarnih bolezni:  mikrosporije, leptospiroze, corona virusnih obolenj, pasje kuge, mačje kuge, H1N1 in številne druge.

Za kaj vse uporabljamo Powersept Vet?

  • za dezinfekcijo ran in živalskih prebivališč
  • za dezinfekcijo vseh vrst površin
  • za hitrejše celjenje ran
  • proti  glivicam (na tačkah, ušesih, na smrčku …)
  • Powersept Vet neposredno nanesemo na rano ob ugrizu živali
  • za pomoč k zmanjšanju možnosti prenosa bolezni

Navodila za uporabo:

Dezinfekcija živalske kože: Predel kože živali, ki jo želimo dezinficirati, dobro omočimo (1ml/100cm2 - čajna žlička zadostuje za površino kože velikosti dlani) in pustimo učinkovati dokler se ne posuši. Ne uporabljamo na sluznici in očeh. V ušesnih predelih smo še posebej pazljivi, saj Powersept Vet razpade na kisik in vodo. Da ne bi vodne kapljice zašle pregloboko v uho, priporočamo, da uho dezinficirate s palčko za ušesa.

Dezinfekcija površin (prebivališč): Površine predhodno dobro očistimo. Nato dobro omočimo s Powersept Vet (1ml/100cm2) in pustimo učinkovati 60 min. Izdelek ni učinkovit na poroznih in slabo očiščenih površinah.

Posreduj

Napišite mnenje