Kakovost in varnost

Kakovost in varnost

V Lek Veterini je kvaliteta procesov in kontrole izpeljana iz veljavnih standardov v farmacevtski industriji, kateri v mnogih pogledih prekašajo sisteme kvalitete in standarde v branži proizvodnje krmil.

Z vsakim korakom v proizvodnji sledimo dobri proizvodni praksi (GMP), priporočilom standardov ISO 9001 in ISO 14001, vpeljana sta tudi standard iz varnosti hrane (HACCP) in standard FAMI QS, sistem, ki zagotavlja varne premikse in krmne mešanice in je oblikovan tako, da zagotavlja varnost skozi celotno prehransko verigo. Vse zahteve so zapisane v naših Pravilih kakovosti.  Skladnost z zakonodajnimi zahtevami in zahtevami po kakovosti so pod stalnim nadzorom domačih in tujih inšpektorjev.

Kvaliteta, znanje in integriteta so naše ključne vrednote, katere zagotavljajo uspešno sodelovanje z našimi poslovnimi partnerji. Verjamemo v moč znanja in moderne tehnologije. Sledimo trendom in znanstvenim spoznanjem v prehrani živali. razvijamo nove proizvode in dopolnjujemo paleto proizvodov. Sledimo tako domači kakor tuji zakonodaji iz držav, na katerih poslujemo.