SEPT-A-DERM gel 500 ml rožmarin z dozatorjem

  • SEPT-A-DERM gel 500 ml rožmarin z dozatorjem
Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
D601230
Proizvajalec:
Lek Veterina
3.90
Brez DDV: 3.20€
Še ni ocenjeno Napišite mnenje

SEPT-A-DERM gel antibakterijsko, protiglivično, virucidno sredstvo za učinkovito zaščito rok.

AKTIVNA SNOV: etanol – 72g/100g

PODROČJE UPORABE: PT1: antibakterijsko sredstvo za učinkovito dezinfekcijo vaših rok.

Rok uporabe: 12 mesecev

Neto: 500 mL

NEVARNO

https://www.lek-veterina.si/image/catalog/lek-veterina/izdelki/Nevarno.jpg

 

OPOZORILA: Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Hraniti izven dosega otrok. PRI ZAUŽITJU: Ob slabem počutju pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Hraniti na dobro prezračevanem mestu. Hraniti v tesno zaprti posodi.  Vsebino/vsebnik odstranite v skladu z lokalnimi/narodnimi predpisi..

ODSVETOVANA UPORABA: Se ne uporablja za roke majhnih otrok. Ne uporabljajte izdelka na otrocih, mlajših od 2 let. Izogibajte se stiku z ustnicami, urezninami, ranami ali razdraženo kožo. Ne nanašajte na pretirano opečeno kožo od sonca.

MOŽNI STRANSKI/NEŽELENI UČINKI: Ponavljajoče izpostavljanje lahko povzroča izsušitev kože pri ljudeh z občutljivo kožo.

NAVODILA ZA PRVO POMOČ: PRI STIKU Z OČMI: Izpirajte z obilo vode vsaj 15 minut, oz. dokler draženje ne poneha. Po potrebi poiskati zdravniško pomoč.

SKLADIŠČENJE: Pri temperaturi pod 25 ° C v originalni embalaži in v prezračevanem mestu.

NAVODILA ZA VARNO ODSTRANJEVANJE: Prazne posode se obravnavajo kot nevarni odpadek, ker vsebujejo ostanke proizvoda, je potrebno upoštevati vse v varnostnem listu in opozorila na etiketah, čeprav je posoda izpraznjena.

NAVODILA ZA UPORABO IN DOZIRANJE: Dovolj je, da na roke damo majhno količino gela, ga nežno vmasiramo in pustimo, da se posuši. Učinek razkuževanja se začne 30 sekund po nanosu. Pri vtiranju ne pozabite na področje med prsti, nohte, zgornjo površino rok in palca. Gel je obogaten z emolienti in se zato lahko uporablja večkrat na dan. Koža po večkratni uporabi ostane mehka in osvežena.

Posreduj

Napišite mnenje