Prašiči

Uspešna reja prašičev je v veliki meri odvisna od prehrane živali, ki mora biti uravnotežena z beljakovinami, energijo in vlaknino, z vitamini, minerali ter aminokislinami. Naše mineralno vitaminske in druge krmne mešanice za pujske, prašiče pitance in plemenske svinje vsebujejo najbolj kakovostne vitamine in minerale, dopolnjeni pa so tudi z aminokislinami in encimi ter omogočajo pravilno sestavo popolne krmne mešanice za vse kategorije prašičev.

Landmix so skupina rudninskih krmnih mešanic, ki so optimalno sestavljene in prilagojene reji prašičev pri nas. Nastali so v sodelovanju z danskimi strokovnjaki, ki veljajo za izredne poznavalce in največje izvoznike prašičje genetike na svetu. Landmixi so tako plod njihovega znanja, dopolnjenega z znanjem naših strokovnjakov.

Za več informacij pokličite Dejana, našega strokovnjaka za prašičerejo, na telefonsko številko 051 363 676 ali mu pišite na email naslov: dejan.vrabelj@lek-veterina.si .

                                                                     

Prime Feed 310 Opti booster je popolna krmna mešanica za prehrano sesnih pujskov. Oblikovana je tako, da zadovolji vse potrebe pujskov v obdobju od 7. do 35. dneva starosti, omogoči ustrezen razvoj prebavnega trakta, večjo odstavitveno težo in manj težav pri odstavitvi z minimalnim tveganjem za driske.

Alpha Soy je vir kakovostnih beljakovin za najmlajše kategorije prašičev, ki zagotavlja visoko stopnjo izkoristljivosti in prebavljivosti beljakovin, do 93 %.

Landmix Piglets No. 102 je dopolnilna krmna mešanica za odstavljene pujske od 7 do 15 kg. Omogoča dobro konzumacijo krme, minimalno tveganje za driske, hiter prirast in dobro zdravstveno stanje pujskov.

Landmix 7007 je mineralno vitaminska mešanica za odstavljene pujske od 15 do 30 kg. Mešanica je zasnovana tako, da zagotavlja maksimalen prirast in večjo varnost reje pitanih prašičev.

Landmix porkers premium je mineralno vitaminska mešanica za pitanje prašičev. Z uporabo visoko kakovostnih aktivnih učinkovin zagotavlja najboljše rezultate.

Landmix Sows No. 2 je mineralno vitaminska mešanica za prehrano doječih svinj. Mešanica je maksimalno uravnotežena, da omogoča dobro mlečnost in večjo odstavitveno težo pujskov.

Landmix Sows No. 3 je mineralno vitaminska mešanica za prehrano brejih svinj. Omogoča pokrivanje osnovnih potreb svinj in nemoten razvoj pujskov v maternici, s ciljem dobre priprave svinje na laktacijo in čim večjo rojstno težo pujskov.

Mineralno-vitaminski dodatki za prašiče

Ime izdelka

Pakiranja

Oblika izdelka

Namen in uporaba

Vita-redin®

5 kg
20 kg

mineralno-vitaminski dodatek

Vita-redin® je namenjen vsem vrstam in kategorijam živali, primeren je za manjše in manj specializirane reje.

NutriSel,
vodotopni prašek

100 g
1 kg
25 kg

vodotopni-peroralni prašek

NutriSel, vodotopni prasek - dodatek, ki ga priporočamo zlasti v stresnih stanjih (cepljenje, menjava obroka, odstavitev živali, preseljevanje, temperaturne spremembe...) in ob pomanjkanju vitaminov ter aminokislin.

NutriSel,
peroralna raztopina

250 ml
1 l
5 l

Peroralna raztopina

NutriSel, peroralna raztopina, ima enako sestavo in delovanje kot NutriSel, vodotopni prašek. Oblika raztopine olajša doziranje in omogoča hkratno doziranje z drugimi dodatki in/ali zdravili.

 

CarboLEK (10 kg)

CarboLEK (10 kg)

CarboLEK® je kombinacija hrastovega oglja in posušenih morskih alg. Zaradi ustrezne velikosti in po...

42.30

Resorbens 100 g

Resorbens 100 g

Resorbens – Edinstveno mazilo za kožo z antibakterijskim učinkom. Sinergija aktivnih učinkovin ihtam...

16.81

Resorbens 400 g

Resorbens 400 g

Resorbens – Edinstveno mazilo za kožo z antibakterijskim učinkom. Sinergija aktivnih učinkovin ihtam...

32.94

ZeoFix Milk® (15kg)

ZeoFix Milk® (15kg)

Rudninska krmna mešanica za vse živali Veže mikotoksine, odvečni kalcij in spodbuja zdravje krav mol...

97.09