HooFoss 10 L

  • HooFoss 10 L
Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
254487
76.81
Brez DDV: 62.96€
Še ni ocenjeno Napišite mnenje

HooFoss je novo aktivno sredstvo za zaščito kože, specializirano za uporabo v območju parkljev. ,

HooFoss doda popolno pokrivno plast aktivnih mineralov na problematično področje. Ko se ta zaščitna plast mineralov formira, se veže za nekaj dni na nedotaknjeno in poškodovano kožo. Ko se krave in telice vrnejo nazaj v hlev, aktivna plast mineralov podpira kožo in jo ščiti pred škodljivimi vplivi okolja. To olajša koži, da se pozdravi, ne da bi bila izpostavljena škodljivim vplivom okolja.

Splošno navodilo:

Uporabite HooFoss 2 krat na teden (ponedeljek in četrtek). Frekvenco lahko povečate v primeru večjih težav. Ni potrebno čistiti parkljev pred in po tretiranju z izdelkom HooFoss, gnojevka ne vpliva na učinek izdelka.

1.    PRŠENJE: Uporabite nahrbtni razpršilec iz trpežne plastike ali iz nerjavečega jekla. Za en tretma se porabi približno 25 – 50 ml izdelka. Za optimalno učinkovitost izdelka držite nastavek za pršenje med aplikacijo čim bližje problematičnemu področju (1-2 cm).


2.    KOPEL

  • Brez podlage: Zlijte 40 L izdelka v bariero. Dodajte vodo, da dosežete globino 5 cm. Ta količina zadostuje za prehod 200 krav. Pri večjih čredah živali dopolnite z 10 – 20 L koncentriranega izdelka na vsakih 200 krav.
  • S podlago: Dodajte 30 L koncentriranega izdelka. Pri večjih čredah zlijte dodatno količino izdelka v bariero na vsakih 200 krav. Po prehodu 100 krav očistite gnoj s podlage. 

Posreduj

Napišite mnenje