NutriBio FORTE

  • NutriBio FORTE
Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
406 066
Proizvajalec:
Lek Veterina
12.96
Brez DDV: 11.83€
Še ni ocenjeno Napišite mnenje

Dietetična dopolnilna krmna mešanica za ustalitev fiziološke prebave za perutnino.

Probiotik za uravnavanje ravnovesje in regulacijo naravne črevesne mikroflore.

Delovanje in prednosti:

Naravna črevesna mikroflora je občutljiva na različne notranje dražljaje kot so napake v krmljenju, sprememba krme, zdravljenje z antibiotiki in tudi na zunanje vplive kot so spremembe v pogojih reje, spremembe okolja, neugodni klimatski pogoji, transport.
Pri porušenju ravnovesja naravne mikroflore se začno množiti patogeni mikroorganizmi in zajedavci, ki predstavljajo nevarnost za razvoj bolezni. Zato je zdrava črevesna mikroflora pomemben dejavnik prehrane in uspešne vzreje. Vzdrževanje naravnega ravnovesja je lahko podprto z dodajanjem NutriBio® FORTE praška, ki vsebuje mlečnokislinske bakterije v visoki koncentraciji in ustrezni hranljivi substrat.

Navodilo za uporabo:

Za zagotavljanje zašcite naravne crevesne mikroflore s koristnimi mlečnokislinskimi bakterijami ponudimo živalim NutriBio® FORTE prašek. NutriBio® FORTE prašek uporabite v primeru tveganja prebavnih motenj (driske), med njimi ali po njih, v primeru bolezni in uporabe antibiotikov za ponovno naselitev in stabilizacijo naravne črevesne mikroflore. NutriBio® FORTE prašek vmešajte v vodo (do 35°C).

Doziranje:
Pišcanci in purani: 100 g NutriBio® FORTE praška vmešajte v 1.000 lit vode za pitje, ob vselitvi, po aplikaciji antibiotikov, ob težavah z mokrim nastilom. Aplicirajte najmanj 3 zaporedne dni. Po potrebi podaljšajte še za 3 dni. 1 vrečka (100 g) zadošča za 5.000 živali. Za boljšo homogenost vodne raztopine priporočamo, da prašek NutriBio® FORTE najprej raztopite v manjši količini mlačne vode in nato vmešate v dnevni rezervoar.

Shranjevanje: Shranjujte v dobro zaprti originalni embalaži, v hladnem in suhem prostoru. Zaščitite pred svetlobo. Hranite izven dosega otrok!

Pakiranje: 100g

Posreduj

Napišite mnenje