Rumi FORTE (100g)

  • Rumi FORTE (100g)
Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
406 021
Proizvajalec:
Lek Veterina
4.29
Brez DDV: 3.92€
Še ni ocenjeno Napišite mnenje

Dobro delovanje vampa je nujno za normalne življenjske procese goveda in ovc: molznice s funkcionalnim vampom dajejo veliko mleka, pitanci dobro priraščajo.

Zaradi različnih stresnih dejavnikov, s katerimi se živali srečajo (telitev, sprememba prehrane, vremenske razmere, transporti), je lahko ohromljeno tudi delovanje vampa. Rumi® FORTE prašek vsebuje aktivne komponente, ki spodbujajo delovanje vampa, spodbujajo funkcijo prežvekovanje, spodbujajo izločanje prebavnih sokov in normalizirajo črevesno mikrofloro. S kalcijevim propionatom v tranzitnem obdobju krave molznice oskrbimo z nujno potrebo energijo za dober začetek laktacije in zmanjšamo verjetnost pojava ketoze zaradi pomanjkanja energije. Pivski kvas spodbuja apetit in je dober vir vitaminov B, ki spodbujajo delovanje vampovih mikroorganizmov. Izboljšan apetit poveča količino biomase v vampu in spodbuja prežvekovanje. Kvasovke spodbujajo razvoj koristne vampove mikroflore in uravnavajo pH vampa.

Rumi® FORTE prašek ponudite v primeru napenjanja in drugih prebavnih motnjah, po uporabi antibiotikov za obnovo koristne mikroflore, ob pojavu acidoze in kot dodatek v primeru pojava ketoze.

Navodilo za uporabo:
Rumi® FORTE prašek vmešajte v toplo vodo (do 35°C). Nastalo suspenzijo uporabite kot napitek. 

Doziranje:
Govedo: 100 g Rumi® FORTE praška na žival vmešajte v 1 liter vode. Aplicirajte na 12 ur, najmanj trikrat. 
Ovce: 50 g Rumi® FORTE praška na žival vmešajte v 1 liter vode. Aplicirajte na 12 ur, najmanj trikrat.

Shranjujte v dobro zaprti originalni embalaži, v hladnem in suhem prostoru. Zaščitite pred svetlobo. Hranite izven dosega otrok!

Pakiranje: 100 g, 1 kg

Posreduj

Napišite mnenje