Actiferm (100g)

  • Actiferm (100g)
Razpoložljivost:
Na zalogi
Šifra:
406 151
Proizvajalec:
Lek Veterina
4.39
Brez DDV: 4.01€
Še ni ocenjeno Napišite mnenje

Actiferm® - vodotopna dopolnilna krmna mešanica za piščance

Vodotopna dopolnilna krmna mešanica s probiotičnimi kulturami - kvasovkami, vitaminom C in eteričnimi olji za podporo zdravemu črevesju in krepitvi imunske sposobnosti. Na ta način pripomoremo k zmanjšanju možnosti naseljevanja patogenih mikroorganizmov v prebavnem traktu, kot so E. Coli, Campylobacter in Salmonella. Actiferm® spodbuja izboljšanje proizvodnih parametrov in s tem ekonomičnost reje piščancev.

Uporabo Actiferm®a najbolj priporočamo v prvem tednu življenja piščancev ter v času stresnih situacij kot so neugodni klimatski pogoji, vakcinacije, sprememba krme, izlovi in drugi rejski ukrepi.

Dodatki v 1 kg:

Nutritivni dodatki Vitamin C (3A300), 120.000  mg

Zootehnični dodatki: Kvasovke Saccharomyces cerevisiae (4d1703) 2,8 x 1012 KFE

Navodilo za uporabo:

Actiferm® vmešajte v krmo ali kot posip na krmo. Lahko ga dodajate vsakodnevno ali v času stresnih situacij. Za mlade piščance priporočamo vsakodnevno oskrbo do 10. dneva starosti.

Doziranje:

  • 50 do 100 g na 100 kg krme oziroma 1 do 2 g na kg telesne mase na dan, lahko razdelite med obroke.

Actiferm® lahko vmešamo tudi v pitno vodo v količini od 25 do 50 g na 100 L pitne vode.

Pripravite premešanico v topli vodi (okoli 60°C), da se kvasovke aktivirajo, nato jo vmešajte v dnevni zalogovnik ali v 10 - 20 L posodo, iz katere mešanico preko dozatorja dozirate v vodovodni sistem. Če je mogoče, naj živali napitek spijejo v 2 do 3 urah. Vsakodnevno pripravite svežo raztopino v čisti posodi. Po uporabi s čisto pitno vodo sperite tudi dozator. Vedno pazite, da so niplji pretočni in je živalim na voljo dovolj sveže vode.

Posreduj

Napišite mnenje