Lek Veterina je z letom 2023 postala del skupine Pintaluba

Lek Veterina je z letom 2023 postala del skupine Pintaluba />

Podjetje Pintaluba je družinsko podjetje, ki izvira iz mesta Reus v Španiji in je bilo ustanovljeno leta 1978. Ustanovitelj podjetja je gospod Andrés Pintaluba Esporrín, ki podjetje vodi še danes.

Skupina Pintaluba proizvaja in distribuira zdravila za živali, krmne dodatke kot so aminokisline, antioksidanti, vitamini in druge komponente za krmo.
Skupino sestavlja konglomerat 12 podjetij s sedeži v 6 državah. Ker je podjetje Pintaluba eden največjih dobaviteljev v industriji krme za živali, mednarodni doseg podjetja Pintaluba sega v več kot 70 držav sveta. Skupina ima štiri lastne proizvodne prostore za proizvodnjo zdravil in krmnih dodatkov.

Lek Veterina je trinajsto podjetje v skupini s ciljem postati glavni proizvajalec premiksov in drugih krmnih mešanic za doseganje prodajnih ciljev skupine Pintaluba ter postati pomemben ponudnik krmnih dodatkov v regiji. Lek Veterina kot del skupine Pintaluba svojim kupcem zagotavlja stabilnost in konkurenčnost, pri čemer kakovost ostaja glavno vodilo poslovanja. 

Za vas in za vaše živali bomo še naprej skrbeli s kakovostnimi proizvodi.

Delite s prijatelji na: