Mednarodni sejmi – VIV EURO 2022 (Utrecht, Nizozemska), 31. maj - 02 .junij 2022

Slovenski trg je premajhen za dolgoročno preživetje podjetja. S tem namenom želimo z udeležbo na sejmih ohraniti stike z našimi tujimi poslovnimi partnerji, se predstaviti novim potencialnim proizvajalcem in distributerjem in na ta način izboljšati konkurenčnost podjetja. V zadnjih treh letih pa svoj položaj ter prepoznavnost krepimo tudi na zahodno in srednje evropskem trgu, s čimer ponujamo služnostno proizvodnjo po željah in potrebah kupca.

VIV Evropa 2022 daje poseben poudarek proizvodnji krme, obratom za proizvodnjo krme, ravnanju in skladiščenju krme, krmnim mešanicam, krmnim sestavinam in sektorju dodatkov. Omenjeni sejem zagotavlja potrebno globalno strokovno znanje, ki se lahko na trajnosten način pohvali z lokalno prakso. Osredotoča se na to, kako lahko sedanji in prihodnji trendi v krmi, vzreji in valitvi, kmetovanju, zdravju in prehrani, zakolu ter ravnanju in predelavi jajc vodijo do razvoja čim krajše dobavne verige.


Pričakujemo, da bomo pridobili kvalitetne ter zanesljive kupce, poslovne partnerje, predvsem distributerje za področje prehrane perutnine, govedi ali prašičev, kakor tudi velika podjetja, ki proizvajajo enak tip izdelkov kot mi in jim lahko ponudimo storitev služnostne proizvodnje. Po naročilih novih kupcev se v podjetju proizvaja večje količine končnih izdelkov, hkrati pa nas zahteve novih kupcev usmerjajo v razvijanje novih receptur izdelkov z visoko dodano vrednostjo, kar izboljšuje konkurenčnost podjetja na domačem in tujem trgu.


Več o sejmu si lahko ogledate na povezavi: VIV Europe 2022.


Sejem VIV Europe 2022 se je odvijal v Utrechtu na Nizozemskem, od 31. maja do 2. junija 2022.

Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu za sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodih sejmih v tujini v letih 2019-2022.

Pričakovana višina finančne podpore znaša 6.356,16€ .

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj - http://www.eu-skladi.si

Delite s prijatelji na: